Välkommen, besökare! [ Registrera | Virma.se | Logga in

Tjäna 48 000:-/år till ert lag utan att sälja.

Hur skall det gå till är väl kanske den första och viktigaste frågan.

Virmas vision och idé är att erbjuda idrottsföreningar bra inkomstmöjligheter utan att behöva lägga ner så mycket tid. Vi vill att föreningarna skall fokusera på sin idrott. Det finns många bra sätt redan idag att tjäna pengar och vi vill inte ersätta dessa utan bara komplettera med ännu mer möjligheter.

Om vi skall kunna erbjuda föreningar att tjäna så mycket som 48000 kronor per år och lag, krävs det två komponenter 1. en bra produkt som inte tvingar någon att köpa något, som ger bra förtjänst och som kräver lite tid. 2. Många användare! Det kan låta omöjligt men det finns faktiskt stora möjligheter.  Om vi tar ett exempel – Facebook och Google som är två av världens största webbsidor, omsätter idag bara i sverige ca 500 miljoner svenska kronor per år. De tjänar sina pengar nästan enbart på annonser och marknadsföring.

Idag försvinner majoriteten av dessa pengar ut från Sverige. Virma vill ta en bit av denna kaka och ge till idrottsföreningarna i Sverige och detta gör vi genom att först och främst bli många användare. När vi är tillräckligt många kan vi erbjuda företag att annonsera på Virma och på så sätt sno en bit av den enorma kakan. Vi förstår att detta kan låta vansinnigt och du tänker nu att det stigit oss helt över huvudet men vi är allvarliga. Det är möjligt. Och det börjar med att du blir medlem. Ett medlemskap utan bindningstid eller förplikteleser. Ingen mailbombning med reklam. Endast ett steg närmre ett rikare föreningsliv.

Nu är detta inget som sker över en natt. Vi blir sakta men säkert fler och fler användare men till en början finns bara den sidan du befinner dig på just nu. En annonssajt där du kan sälja de prylar du inte längre behöver samtidigt som du sponsrar din favorit förening och lag med pengar.  Längs vägen kommer vi ta fram och lansera nya

 

 

 

 

 

Sök din förening

Sök upp Er förening för att få inloggningsuppgifter skickade till er!

Så mycket tjänar ni!

Räkna ut hur mycket er förening kan tjäna med Virma per år. Observera att exemplet nedan är lågt räknat med tanke på Virmas möjliga potential.


Antal föreningsmedlemmar
+
-

Räkneexemplet visar hur mycket er förening kan tjäna per år räknat på att varje medlem har en relation till fem personer (föräldrar, mor- och farföräldrar m.fl.), som använder någon av produkterna Annonsering, Skänk intäkten eller läser reklam på Virma.se en eller flera gånger per år till ett värde av 600 kr/år tillsammans. Ju fler personer i relation till varje medlem som använder Virmas produkter, desto mer tjänar ni.
Givetvis är det inte enbart medlemmar som kan välja att skänka pengar till er förening utan vem som helst. Så hjälp till att få fler att använda tjänsten!

Var med från början!

Fyll i din mailadress och var med Virma från start. De föreningar som är med från början kommer vi att belöna extra. Kom med ett bra förslag eller hjälp oss med marknadsföringen så lovar vi att belöna er tillbaka!