Välkommen, besökare! [ Registrera | Virma.se | Logga in

Obegränsad annonsering

Obegränsad annonsering betyder att du kan lägg upp så många annonser du vill under 24 timmar från den tidpunkt du gör köpet. Priset för detta är 100:- där 75:- går till ditt lag i din i din förening.

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.

Sök din förening

Sök upp Er förening för att få inloggningsuppgifter skickade till er!

Så mycket tjänar ni!

Räkna ut hur mycket er förening kan tjäna med Virma per år. Observera att exemplet nedan är lågt räknat med tanke på Virmas möjliga potential.


Antal föreningsmedlemmar
+
-

Räkneexemplet visar hur mycket er förening kan tjäna per år räknat på att varje medlem har en relation till fem personer (föräldrar, mor- och farföräldrar m.fl.), som använder någon av produkterna Annonsering, Skänk intäkten eller läser reklam på Virma.se en eller flera gånger per år till ett värde av 600 kr/år tillsammans. Ju fler personer i relation till varje medlem som använder Virmas produkter, desto mer tjänar ni.
Givetvis är det inte enbart medlemmar som kan välja att skänka pengar till er förening utan vem som helst. Så hjälp till att få fler att använda tjänsten!

Var med från början!

Fyll i din mailadress och var med Virma från start. De föreningar som är med från början kommer vi att belöna extra. Kom med ett bra förslag eller hjälp oss med marknadsföringen så lovar vi att belöna er tillbaka!