Välkommen, besökare! [ Registrera | Virma.se | Logga in

Det här är Virma.se

Virmas vision är att vara Sveriges bästa, enklaste och största inkomstkälla för idrottsföreningar.  Vi vill att Sveriges idrottsföreningar ska tjäna mycket pengar utan att lägga tid på försäljning, beställningar eller administration. Vi har tagit fram 4 produkter som alla faller inom dessa krav.

Annonser

Föreningen och lagen tjänar pengar genom att du som annonsör skänker halva annonskostnaden till den förening och det lag du stödjer. Allt detta sker automatiskt när annonsen betalas.

Direktköp/Köp-nu

Alla har vi prylar hemma som vi hellre slänger än säljer på t ex blocket eftersom annonskostnaden oftast är högre än själva prylen. Detta är prylar som är i ett helt ok skick men som det inte är värt att sälja. På Virma kan du annonsera ut dessa till ett lågt pris och samtidigt välja att skänka annonspriset till din favoritförening. En smart gåva som kan bli mycket pengar när många skänker.

Deals

Här kan föreningen tjäna pengar genom att du helt enkelt köper en rabbatkod till den deal du är intresserad av . Köpet är i själva verket en gåva till ditt favoritlag och det fungerar så att för att kunna köpa en tjänst eller produkt till en kraftigt rabbaterat pris, så måste du först skänka pengar till din favoritförening.

Sök din förening

Sök upp Er förening för att få inloggningsuppgifter skickade till er!

Så mycket tjänar ni!

Räkna ut hur mycket er förening kan tjäna med Virma per år. Observera att exemplet nedan är lågt räknat med tanke på Virmas möjliga potential.


Antal föreningsmedlemmar
+
-

Räkneexemplet visar hur mycket er förening kan tjäna per år räknat på att varje medlem har en relation till fem personer (föräldrar, mor- och farföräldrar m.fl.), som använder någon av produkterna Annonsering, Skänk intäkten eller läser reklam på Virma.se en eller flera gånger per år till ett värde av 600 kr/år tillsammans. Ju fler personer i relation till varje medlem som använder Virmas produkter, desto mer tjänar ni.
Givetvis är det inte enbart medlemmar som kan välja att skänka pengar till er förening utan vem som helst. Så hjälp till att få fler att använda tjänsten!

Var med från början!

Fyll i din mailadress och var med Virma från start. De föreningar som är med från början kommer vi att belöna extra. Kom med ett bra förslag eller hjälp oss med marknadsföringen så lovar vi att belöna er tillbaka!